.

 
 
 
 

Kaitseminister külastas tänupühal Tapal teenivaid liitlasi

Kaitseminister Hannes Hanso külastas täna õhtul Tapal tänupüha tähistanud Ühendriikide üksust ning võttis osa tänupüha õhtusöögist.

Alates oktoobri keskpaigas Tapal paiknev Ühendriikide 3. jalaväediviisi 1. soomusbrigaadi lahingüksuse 69. soomusrügemendi 3. pataljoni A-kompanii tähistas tänupüha õhtusöögiga Tapa linnaku sõdurikodus. Õhtusöögil osalesid lisaks ameeriklastele ka kaitseminister Hannes Hanso ning 1. jalaväebrigaadi kaitseväelased koos brigaadiülem kolonelleitnant Veiko-Vello Palmiga.

Kaitseminister Hannes Hanso sõnul on oluline, et liitlased tunneksid ennast Eestis hästi ka väljaõppest vabal ajal. „Ühendriikide sõdurite traditsioonidega lähemalt tutvumine ning isiklik suhtlus muudab liitlassuhted veelgi tugevamaks,“ ütles kaitseminister.

Õhtusöögile eelnenud kõnes soovis liitlaste kompaniiülem kapten Eric M. Flynn sõduritele head tänupüha ja tunnustas 1. jalaväebrigaadi oma üksuse suhtes üles näidatud külalislahkuse eest. Ühtlasi andis kapten Flynn 1. jalaväebrigaadile üle kõrvuti seisvat tanki ja soomukit kujutava pühendusega tänukingituse.


http://www.mil.ee/et/arhiiv/8962/kaitseminister-k%C3%BClastas-t%C3%A4nup%C3%BChal-tapal-teenivaid-liitlasi
Save as: 

27 Mar 2024

27 Mar 2024 10:58
Estonian Business 27 Mar 2024 10:58
 
 
 
 
 

There are no news lines.