.

 
 
 
 

Vigastatud kaitseväelased pidasid Pühajärvel suvepäevi

Nädalavahetusel peeti Pühajärvel raskesti vigastatud kaitseväelaste ja nende pereliikmete suvelaagrit, kus lisaks spordi harrastamisele tutvuti võimalustega vigastatute ja nende lähedaste olukorra parandamiseks.

„Viimastel aastatel oleme vigastatud veteranide suve- ja talvepäevadel võtnud suuna eelkõige sportlikele tegevuste tutvustamisele. Aktiivsed ja sportlikud tegevused on vigastatud veteranide tervise seisukohalt väga olulised ning siinkohal on hea meel tõdeda, et huvi nende ja ka näiteks Invictus mängudel osalemise vastu on pidevalt tõusnud,“ ütles kaitseväe toetusteenuste keskuse sotsiaaltöötaja-nõustaja Leili Villem, kelle sõnade annavad suvepäevad osalejatele hea võimaluse üksteisega suhelda, igapäevarutiinist puhata ning enda rehabilitatsiooni paremini planeerida.

Raskesti vigastatute rehabilitatsioonilaagreid korraldab toetuse väejuhatuse toetusteenuste keskus kahel korral aastas. Selle aasta sügisel on plaanis korraldada vigastatud veteranidele ka eraldi spordipäev.
Toetusteenuste keskus on kaitseväe toetuse väejuhatuse struktuuriüksus, mille peamisteks ülesanneteks on kaitseväe veteranipoliitika juhtimine, meetmete elluviimise koordineerimine ja läbiviimine, kaitseväe sotsiaal-, psühholoogia- ning usulise valdkonna juhtimine, koordineerimine ja teenuste pakkumine ning kaitseväes teenistuskohustuste täitmise tõttu vigastatute või haigestunute taastusravi ja rehabilitatsiooni korraldamine ja teostamine.

Kolmepäevases laagris osales kokku 17 perekonda.


http://www.mil.ee/et/arhiiv/9369/vigastatud-kaitsev%C3%A4elased-pidasid-p%C3%BChaj%C3%A4rvel-suvep%C3%A4evi
Save as: 

23 Apr 2024

23 Apr 2024 16:30
Estonian News 23 Apr 2024 16:30
 
 
 
 
 

There are no news lines.