.

 
 
 
 

Logistikapataljonis lõppes nooremallohvitseride kursus

Täna lõppes Ämaris toimunud piduliku rivistusega toetuse väejuhatuse logistikapataljoni nooremallohvitseride kursus, mille lõpetanud ligi 70 tulevast jao- ja rühmaülemat ülendati nooremseersandi auastmesse.

Logistikapataljoni ülem kolonelleitnant Argo Reidla soovitas värsketel nooremallohvitseridel olla edasises teenistuses aktiivne ja julge. „Olge juhid, kes haaravad initsiatiivi. Olge juhid, kes julgevad otsustada ja julgevad võtta vastutust. Olge juhid kes juhiks olemist ei võta kui privileegi ja ei näita näpuga auastmele vaid on eelkõige eestvedajad, meeskonna liidrid!“ ütles kolonelleitnant Reidla.

Kursuse parimatele anti pataljoniülema poolt traditsiooniliselt üle nimelised meened ning pärast rivistust oli ajateenijatel võimalik tutvustada tseremooniat jälgima tulnud lähedastele elu- ja õpperuume väeosa territooriumil.

Kursuse lõpetamiseks pidid ajateenijad selle nädala algul läbima lõpurännaku, kus nad ligi kahe päeva kestel kasutasid kursusel omandatud oskusi erinevate sõjalis-taktikaliste ülesannete lahendamisel ning orienteerusid nii valges kui pimedas erineva raskusastmega maastikul, läbides kokku üle 80 km pikkuse distantsi.

Logistikapataljon on kaitseväe toetuse väejuhatuse allüksus, mille peamisteks ülesanneteks on väeüksuse rahu- ja sõjaaja allüksuste ettevalmistamine, väeüksuse reservüksuste formeerimise läbiviimine, väeüksuse lahinguvalmiduse tagamine ja kaitseväe väe- ja struktuuriüksustele logistilise toetuse osutamine. Logistikapataljon paikneb Ämari lennubaasi territooriumil.

Fotod: http://pildid.mil.ee/index.php?/category/58467


http://www.mil.ee/et/arhiiv/10033/logistikapataljonis-l%C3%B5ppes-nooremallohvitseride-kursus
Save as: 

23 Apr 2024

23 Apr 2024 16:30
Estonian News 23 Apr 2024 16:30
 
 
 
 
 

There are no news lines.