.

 
 
 
 

1. jalaväebrigaad sõelus vanemallohvitseride põhikursuse kandidaate

Sel nädalal teeb 1. jalaväebrigaad valiku, kes praegustest nooremallohvitseridest on sobiv jätkamaks teenistust kaitseväe ühendatud õppeasutuste lahingukooli vanemallohvitseri põhikursusel.

„Valikute kehtestamise eesmärgiks 1. jalaväebrigaadis oli luua ja rakendada süsteem, mille alusel toimub allohvitseride eesmärgistatud, korrapärane ja pidev ning kindlaid põhimõtteid järgiv teenistusalane ettevalmistamine sõja- ja rahuaja ülesannete täitmiseks,“ ütles 1. jalaväebrigaadi veebel staabiveebel Andreas Rebane lisades, et valikute kehtestamine on hea tööriist, mis aitab valida välja parimad kandidaadid Lahingukooli kursustele, kuid läbi nende ka arendada ja hinnata allohvitseride vajalikke isikuomadusi, kontrollida allohvitseride sõjaväelise väljaõppe tasemeid, võtmepädevusi ja nõudeid, tagada allohvitseridele selge ülevaade tema arengu- ja karjäärivõimalustest ning suurendada allohvitseriide isiklikku vastutust oma karjääri kujundamisel

1. jalaväebrigaadi allohvitseride hariduse ning sõjaväelise väljaõppe planeerimise ja läbiviimise puhul on oluline keskenduda esmase kaitsevõime säilitamisele ja suurendamisele ning koostöövõime arendamisele, seda nii oma kui liitlasüksustega. Selle tagamiseks on vajalik pidevalt kontrollida ja arendada allohvitseride kvalifikatsioonile ja pädevusele esitatavaid nõudeid, mis loovad eelduse läbipaistvaks karjääriplaneerimiseks ning toetavad organisatsiooni kui terviku arengut.

Komisjoni ette astuvad kõik 1. jalaväebrigaadi allohvitserid, kes soovivad alustada õpinguid KVÜÕA poolt korraldavatel kursustel. Sellel aastal korraldatakse valikkatsed esmakordselt vanemallohvitseride põhikursusele, kuhu kandideerib 1. jalaväebrigaadist 43 nooremallohvitseri.

Komisjon hindab valikute tegemisel kandidaadi juures eneseväljendusoskust, isikuomadusi, suhtumist, kandideerimisnõuetele vastavust, sõjaväelise väljaõppe nõudeid, teenistuskäiku, allohvitseride profiili, ülemate soovituskirju ja hindamisvestluste otsuseid.

Valikute komisjoni kuuluvad 1. jalaväebrigaadi allüksuste veeblid ja seda juhib brigaadi veebel.


http://www.mil.ee/et/arhiiv/10301/1.-jalav%C3%A4ebrigaad-s%C3%B5elus-vanemallohvitseride-p%C3%B5hikursuse-kandidaate
Save as: 

27 Mar 2024

27 Mar 2024 10:58
Estonian Business 27 Mar 2024 10:58
 
 
 
 
 

There are no news lines.