.

 
 
 
 

Kaitseväe juhataja inspekteeris õppust Mere-siil

Kaitseväe juhataja kindral Riho Terras inspekteeris täna Tartus Kaitseväe ühendatud õppeasutuste matkekeskuses mereväe õppust Mere-siil, kus talle tutvustati mereoperatsioonide juhtimist.

Kaitseväe juhataja kohtus õppusel osalevate riigiasutuste esindajatega ning rõhutas nende panuse vajalikkust. „On väga oluline, et õppusel löövad kaasa ka politsei- ja piirivalveamet ja veeteede amet. Tähtis on see, et kõik ametkonnad on kaasatud Eesti riigi kaitsmisse – teeme seda ühise eesmärgi nimel,“ ütles kindral Terras.

Samaaegselt juhtimisharjutustega KVÜÕA matkekeskuses saavad toimub reservväelaste väljaõpe Põhja-Tallinnas asuvas Miinisadama linnakus.

Mere-siil 2018 on Eesti mereväe seni suurim õppekogunemine, millest võtavad osa mereväe reservstruktuuri kuuluvad laevastiku 81. ning mereväebaasi 82. üksusesse kuuluvad reservväelased.

27. septembrini kestvast õppusest võtab kokku osa ligi 200 reservväelast, tegevväelast, ajateenijat ja kaitseliitlast. Kaasatud on ka mereväe partnerid Kaitseliidu meredivisjonist, politsei- ja piirivalveametist, veeteede ametist ning riigikantseleist.

Fotod: https://pildid.mil.ee/index.php?/category/58970


http://www.mil.ee/et/arhiiv/10401/kaitsev%C3%A4e-juhataja-inspekteeris-%C3%B5ppust-mere-siil
Save as: 

Sorry, you haven't subscribed for this topic.

 
 
 
 
 

There are no news lines.